maanantai 7. lokakuuta 2013

Puusta pitää pinnistää

Fysioterapeuttini totesi tänään, että minulla on graduhartiat. Olisi itse työ kuitenkin saanut edistyä edes vähän enemmän ennen vaivojen alkamista. Tutkimuskohteena oleva teos - Carmel Winters: B for baby - tuli perjantaina postista. Nyt pitäisi siis ryhtyä hankkimaan hartiajumeille perusteita, eli tekemään varsinaisesti tutkimusta, ettei ihan perse edellä puuhun mene.

En ole kuitenkaan päässyt vielä oikein puusta pitkään, kun jo tunnen joutuneeni tutkimuksessani puun ja kuoren väliin. Alkuperäinen ajatukseni tutkittavasta asiasta tuntuu tällä hetkellä liian ilmiselvältä. Suunnittelin nimittäin tutkivani henkilöiden haaveiden todellistumista ja ideaalisia objekteja. Ne ovat tekstissä niin ilmeisesti esitetty, ettei niillä taida olla riittävää tutkimuksellista arvoa. Samoin tutkimukseni viitekehys on vielä pahasti kadoksissa. Toivottavasti huominen kirjaston järjestämä tiedonhankintakoulutus avaisi jotakin.

Joka tapauksessa kuukauden päästä on tutkimussuunnitelma jätettävä opponentille. No kuukausi aikaa saada jotakin tiedostoon. Epätoivoa? Kyllä. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti